Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor. In caz contrar parasiti site-ul
CONTACT PLATA LIVRARE RETUR
CONTUL MEU CREARE CONT COS CUMPARATURI GOL

LIVRARE

Imediat dupa plasarea comenzii unul dintre designerii nostri se ocupa de procesarea acesteia. Confirmam comanda telefonic dupa care ne asiguram ca este in stare perfecta si bine ambalata pentru a fi livrata in cele mai bune conditii.

Livrarea este GRATUITA oriunde in Romania.

Marfurile sunt livrate in maxim 24-48 de ore de la momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul in care exista o cerere foarte mare pentru anumite produse este posibil ca acest termen sa fie depasit.


METODE DE PLATA

  • Plata cash la livrare, direct la curier
  • Plata prin transfer bancar in urma emiterii unei proforme, iar livrarea se va face imediat ce avem plata confirmata.

Plata se face cash la livrare prin curier sau prin transfer bancar in urma emiterii unei proforme. Dupa plata acesteia coletul va fi expediat catre dvs. Din motive de securitate nu folosim sistemul de plati prin card direct de pe site.


REGULAMENT RETURNARI

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit de produsele achizitionate prin intermediul acestui site. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dvs.

Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original sau impaturit in folie cu bule, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati.

Nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Va rugam sa folositi o cutie de protectie / folie cu bule pentru a preveni deteriorarea in timpul tranzitului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport doreste.

Vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 de zile de la data returnarii produsului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Nu se pot returna produsele personalizate sau comenzi mai mari de 150 lei fara existenta unor defecte de printare.

In cazul in care nu sunteti sigur de calitatea produselor cel mai bine comandati un produs mai mic, iar apoi dupa ce v-ati convins, reveniti pentru celelalte produse dorite.

Nu se considera defect de printare diferente de nuante (e posibil ca pe ecranul dvs culoarea sa fie mai inchisa sau mai deschisa). Culorile sunt proportie de 95% la fel. Cel mai bine verificati diferentele pe mai multe dispozitive (tableta, telefon, laptop, monitor PC).

INFORMATII RETUR

Adresa : Str. Bucegi, nr. 11, Focsani,Vrancea

Destinatar: S.C. CORADESIGN. S.R.L.

Telefon: 0726115834

Promotii

tablou cu trandafiri albi

60cmX50 cm

490 LEI 450 LEI

Lacramioare

60cmX50 cm

450 LEI 440 LEI

flori 014

30cmX30 cm

65 LEI 60 LEI